Delimično kasko osiguranje vozila

Delimično kasko osiguranje

delimicno kasko osiguranjeDelimično kasko osiguranje predstavlja osiguranje svih stakala (prednja, zadnja i bočna) standardno ugrađenih na vozilo (putničko ili teretno), izuzev stakala (plastike) na svetlosnim uređajima, ogledalima ili krovu vozila (uključujući i stakleni krov). Ugovaranjem polise delimičnog kasko osiguranja vozila pokrivate rizik loma i oštećenja stakala na Vašem vozilu, a nastankom štetnog događaja i nadoknadu štete.
Kod nekih osiguravajućih društava delimično kasko osiguranje se ugovara uz polisu obaveznog osiguranja (osiguranja od autoodgovornosti) a kod nekih polisu dobrovoljnog osiguranja (kasko osiguranja vozila)
Pri osiguranju loma stakla obavezan je pregled vozila i fotografisanje stakala na vozilu sa sve 4 strane. Fotografije se dostavljaju uz polisu po kojoj je izvršeno osiguranje loma stakla.
Uslovi za dobijanje delimičnog kasko osiguranja od loma stakla se razlikuju i zavise od ponuda osiguravajućih društava. Ima i osiguravajućih kompanija koje postavljaju dodatne uslove kao npr. dobrovoljno osiguranje svih putnika.

Kalkulator kasko osiguranja

Da li Vam je nekada polomljeno staklo na automobilu?